Bli kunde

Denne siden forklarer hvordan du kjøper et produkt hos Optimal Trener.

1) Finn ditt produkt

Det første du må gjøre er å finne det produktet som passer deg best. Les mer om de ulike produktene her:

Velg deretter lengden på oppfølgingen du ønsker: én, seks, eller tolv måneder.

Klikk "kjøp" på det produktet og den perioden du ønsker.

2) Kjøp produkt

Før du kan kjøpe et produkt på Optimal Trener må du være en registrert bruker. Følg instruksjonene for å registrere deg, og logg inn med brukeren din.

Når du er logget inn og har trykket "kjøp" blir du presentert med en bekreftelse som oppsummerer detaljene i kjøpet.

Les og huk av for "Jeg aksepterer kjøpsbetingelsene" og trykk på "Subscribe".

3) PayPal

Optimal Trener benytter PayPal for å håndtere betalinger, og krever at du har en PayPal-konto. Dersom du allerede har en PayPal-konto kan du hoppe over det neste steget.

3.1) Registrer PayPal-konto

Velg "Privatkonto" og trykk "Fortsett".

Fyll inn e-postadresse og passord og trykk "Fortsett".

Fyll deretter inn navn, fødselsdato, adresse, og telefonnummer. Les og kryss av for brukeravtalen og retningslinjene, og klikk "Godta og opprett konto".

Legg inn ønsket betalingskort og trykk "knytt til kort".

Kontoen din er nå opprettet. Du må bekrefte e-postadressen din. Du skal ha mottatt en e-post med instruksjoner om dette, sjekk søppelposten din eller vent noen minutter om den ikke har kommet. I e-posten trykker du "Bekreft e-postadresse".

Du er nå klar til å fortsette på optimaltrener.no.

4) Betal

Etter du har trykket "Subscribe" (beskrevet i punkt 2) klikker du nå på knappen "logg på". Logg på med PayPal-kontoen du opprettet tidligere.

Du får nå en oversikt over din ordre, hvor ofte det er avdrag, og fra hvilket betalingskort det skal trekkes penger. Trykk "Godta og betal".

Du får nå en melding om at betalingen var vellykket og kan fortsette videre til optimaltrener.no.

"Min profil" kan du se en oversikt over betalingshistorikken, og den første betalingen vil dukke opp her etter kort tid. Du vil også motta ordrebekreftelse på e-post fra både PayPal og Optimal Trener.

Du kan få en oversikt over betalingsavtalen ved å logg inn på PayPal, trykke på en betaling til Optimal Trener og klikke "Administrer Optimal Trener AS betalinger". Månedlig trekk vil være samme dato som du opprettet abonnementet. Pass på at det er dekning på betalingskortet ditt denne datoen.